Confituren en stropen - Verlaagd suikergehalte

PiPO confituren worden op ambachtelijke wijze gemaakt van (met uitz. van citroenen) uitsluitend Haspengouws fruit.
Ze bevatten minstens 73% fruit waardoor ze het label van ‘Verlaagd suikergehalte’ dragen.

Voor de PIPO stroop hebben we een uniek recept zonder toegevoegde suikers en van uitsluitend Haspengouws fruit! Ideaal als broodbeleg of simpelweg bij een heerlijke pannenkoek.

Confituur

  • Aardbeien confituur

    SUIKERARM -75% puur fruit, waarvan 73% aardbeien, vers citroensap, suiker

  • Drievruchten confituur

    SUIKERARM -23,5% aardbeien - 23,5% rabarber - 23,5% frambozen, suiker, vers citroensap

  • Braambessen confituur

    SUIKERARM -79% puur fruit waarvan 78% bramen, vers citroensap, suiker

  • Frambozen confituur

    SUIKERARM -76,5% puur fruit, waarvan 75% frambozen, vers citroensap

  • Krieken confituur

    SUIKERARM -74% puur fruit, waarvan 72,5% krieken, vers citroensap, suiker

  • Rabarber-Abrikozen confituur

    SUIKERARM - 73,5% puur fruit, waarvan 50% rabarber en 20% abrikoos, vers citroensap, suiker

Honing

  • PIPO BLOESEMHONING 500g

    100% BLOESEMHONING

  • PIPO ACACIAHONING 250g

    100% ACACIAHONING Knijpfles

Siroop

  • Bio Vliersiroop

    72,5% vlierbessen met vers citroensap

  • Appelstroop

    Ingedikt sap van gekookte vruchten (appelen 60%, peren 40%)

  • Kersenstroop

    Ingedikt sap van gekookte vruchten (kersen 50%, appelen 30%, peren 10%, bessen 5%, rode biet 5%)

  • Gemengde stroop 

    Ingedikt sap van gekookte vruchten (appelen 50%, peren 25%, suikerbiet 25%)