Confituren en stropen - Verlaagd suikergehalte

PiPO confituren worden op ambachtelijke wijze gemaakt van uitsluitend Haspengouws fruit.
Bovendien bevatten ze minimum 73% fruit waardoor ze het label van ‘Verlaagd suikergehalte’ dragen.

Al eens kennisgemaakt met de PiPO stroop? Uniek recept, zonder toegevoegde suikers en opnieuw
geproduceerd van uitsluitend Haspengouws fruit! Ideaal als broodbeleg of simpelweg bij een heerlijke pannekoek.

  • Aardbeien

    75% puur fruit, waarvan 73% aardbeien, vers citroensap, suiker, pectine

  • Drievruchten

    23,5% aardbeien - 23,5% rabarber - 23,5% frambozen, suiker, vers citroensap, pec plus

  • Bio Vliersiroop

    72,5% vlierbessen met vers citroensap

  • Appel

    75% puur fruit, waarvan 72% appelen, vers citroensap, suiker, pectine

  • Braambessen

    79% puur fruit waarvan 78% bramen, vers citroensap, suiker, pectine

  • Frambozen

    76,5% puur fruit, waarvan 75% frambozen, vers citroensap, suiker, pectine

  • Krieken

    74% puur fruit, waarvan 72,5% krieken, vers citroensap, suiker, pectine

  • Rabarber-Abrikozen

    73,5% puur fruit, waarvan 50% rabarber en 20% abrikoos, vers citroensap, suiker, pectine

  • Rode bessen

    73% puur fruit, waarvan 72% rode bessen, vers citroensap, suiker, pectine

  • Appelstroop

    Ingedikt sap van gekookte vruchten (appelen 60%, peren 40%)

  • Kersenstroop

    Ingedikt sap van gekookte vruchten (kersen 50%, appelen 30%, peren 10%, bessen 5%, rode biet 5%)

  • Gemengde stroop 

    Ingedikt sap van gekookte vruchten (appelen 50%, peren 25%, suikerbiet 25%)